Tävlingar & Tävlingsresultat

Intern femkamp & Castorama 2023 söndag 24 september kl 10:00

Nu är det åter dags för alla ungdomar att göra upp i klubbens Interna Femkamp. Där alla tävlar mot alla oavsett ålder och resultaten räknas om efter en omräkningstabell som gör att en 9-åring kan jämföras med en 18-åring. Grenarna är 100m, 400m, Längd, Höjd & Kula.

Vi kommer även att genomföra Castorama för de äldre som är intresserade. Castorama är en tävling i de fyra kastgrenarna Kula, Spjut, Diskus & Slägga. Man tävlar med seniorredskap oavsett ålder sedan räknas resultaten om enligt mångkampstabellen. Män & kvinnor tävlar mot varandra. Det är en tävlingsform som bedrivs i hela Sverige under hösten och sedan räknas alla föreningars resultat samman och föreningarna tävlar mot varandra.

Tävlingarna kommer att genomföras på Kullavallen söndagen den 24 september med start klockan 10.00. OBS vi börjar tävlingen 10.00 uppvärmning måste ske före. Föreningen bjuder på fika under tävlingens gång samt något att äta efter tävlingen.

Vi kommer att varva Femkampsgrenar med Castoramagrenar så får alla lite vila mellan de olika grenarna. Föräldrar som inte vill prova sina talanger i kastgrenarna är välkomna att vara med och heja fram de som tävlar och även hjälpa till som funktionärer.

Meddela om ni vill vara med i Femkamp, Castorama eller bara som åskådare så har vi lite lättare med planering och inköp av mat (alla får mat) senast den 21 september.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Anmälan till terese.atthage@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *